ΑΘΗΝΑ
07:22
|
28.04.2024
Ο «Μεγάλος Περίπατος» απέτυχε επικοινωνιακά, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο «Μεγάλος Περίπατος» απέτυχε… επικοινωνιακά, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Εκεί εντόπισε το μοναδικό πρόβλημα του όλου εγχειρήματος ο Κώστας Μπακογιάννης, κάνοντας προεκλογικού τύπου δηλώσεις σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε σήμερα στον Alpha και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και δέχθηκε ερώτηση για το που θεωρεί ότι έκανε λάθος. «Αν γυρνούσατε το χρόνο πίσω θα κάνατε κάτι διαφορετικό, θα παίρνατε ένα διαφορετικό δρόμο», ρωτήθηκε ο Μπακογιάννης από το πάνελ της εκπομπής, με τον ίδιο να δίνει την εξής απάντηση:

«Ε, η περίφημη Πανεπιστημίου. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Θα το ξαναέκανα αλλά θα το έκανα διαφορετικά. Πρώτον, ένα λάθος επικοινωνίας. Και μόνο ότι το είπαμε μεγάλο περίπατο. Δηλαδή, η Πανεπιστημίου τί είναι. Δέντρα, πολλά δέντρα, σκιά, δροσιά, είναι πράσινο, είναι χώρος, δημόσιος χώρος. Είναι ασφάλεια. Να μπορέσει, επιτέλους, να κινηθεί και ένας άνθρωπος με αναπηρία, ένας ηλικιωμένος. Δεν είναι περίπατος αυτός».

Και συνεχίζοντας, ο Κώστας Μπακογιάννης πρόσθεσε: «Και το δεύτερο, ότι άργησε το project να ολοκληρωθεί. Τώρα θα ολοκληρωθεί, όπου νάναι, αλλά άργησε. Αν το ξανασχεδιάζαμε, θα το ξανασχεδιάζαμε διαφορετικά, όπως σχεδιάσαμε διαφορετικά πολλά άλλα πράγματα».

Φαίνεται πως για τον δήμαρχο Αθηναίων τα πάντα είναι ζήτημα επικοινωνίας, και εφόσον επανεκλεγεί δήμαρχος, θα ροκανίσει και άλλο κρατικό χρήμα ώστε να δημιουργήσει αντίστοιχους «Μεγάλους Περιπάτους» για τα «βουλεβάρτα» των Αθηνών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα