ΑΘΗΝΑ
03:02
|
21.09.2024
Οι μπράβοι χτυπούσαν τον 41χρονο εργολάβο με ρόπαλα και σιδερόβεργες, ενώ η σύλληψή τους έγινε στο κέντρο της Αθήνας μετά από επεισοδιακή καταδίωξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη ενός 34χρονου και ενός 32χρονου προχώρησαν οι αρχές μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για δύο άτομα από την Αλβανία, που εκτελούσαν «συμβόλαια ξυλοδαρμών» στη Μύκονο, με τη δράση τους να αποτυπώνεται σε ένα σκληρό βίντεο από παλαιότερη επίθεσή τους σε εργολάβο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο διακρίνονται μαζί με δύο συνεργούς τους, τον Νοέμβριο του 2022, να εισβάλουν σε γραφείο 41χρονου εργολάβου, κρατώντας πιστόλια και με σιδερόβεργες.

Ο ένας εξ αυτόν κρατάει από τον λαιμό τον εργολάβο και ο άλλος τον χτυπάει στα πόδια με ρόπαλο. Μάλιστα, φέρονται να απέσπασαν 30.000 από τον εργολάβο.

Η σύλληψη των δραστών

Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί, έπειτα από καταδίωξη της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και ο 34χρονος φέρεται να είναι υπεύθυνος και για το συμβόλαιο ξυλοδαρμού ενός ακόμη εργολάβου στη Μύκονο, ηλικίας 44 ετών.

Το συγκεκριμένο «συμβόλαιο» είχε εκτελεστεί τον Σεπτέμβριο του 2020 στο νησί των ανέμων. Τότε, ο δράστης, είχε επιτεθεί και πάλι με σιδερόβεργα κατά του 44χρονου, την ώρα που έβγαινε από το αμάξι του, προκαλώντας του κατάγματα σε χέρια και πόδια.

Πριν δεχτεί την επίθεση είχε κάνει καταγγελία για αυθαίρετες κατασκευές στο νησί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Καρπάθου: Ήχησε το 112

Αίτημα για μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου

Θεσσαλονίκη: Πανεπιστημιακός καθηγητής καταδικάστηκε για εκβιασμό ερευνητών

Ανησυχία επιστημόνων για τον «Παγετώνα της Αποκάλυψης» που λιώνει με γοργούς ρυθμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα