ΑΘΗΝΑ
06:55
|
05.05.2024
Η εφαρμογή Threads που θα μιμείται το Twitter θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα συνδέεται με το Instagram.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο ιδιοκτήτης του Facebook Meta λάνσαρε τη νέα του εφαρμογή που ανταγωνίζεται το Twitter, η οποία θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Η εφαρμογή, η οποία ονομάζεται Threads και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Apple App Store, θα συνδεθεί με το Instagram.

Η εφαρμογή έχει έναν πίνακα εργαλείων που μοιάζει με το Twitter. Η Meta περιγράφει το Threads ως μια «εφαρμογή συνομιλίας που βασίζεται σε κείμενο».

Η κίνηση αυτή είναι η τελευταία στον διαρκή ανταγωνισμό μεταξύ του αφεντικού της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, και του ιδιοκτήτη του Twitter, Ίλον Μασκ.

Εν τω μεταξύ, το Twitter δήλωσε ότι το δημοφιλές ταμπλό χρηστών, το TweetDeck θα είναι επί πληρωμή σε 30 ημέρες.

Η κίνηση αυτή είναι η τελευταία ώθηση του κ. Μασκ, καθώς προσπαθεί να κάνει τους χρήστες να εγγραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία του Twitter, το Twitter Blue.

Το Σάββατο, ο πολυδισεκατομμυριούχος περιόρισε τον αριθμό των tweets που μπορούσαν να δουν οι χρήστες, επικαλούμενος την ακραία «απόξεση δεδομένων».

Όσον αφορά την εφαρμογή Threads της Meta, φαίνεται πως θα είναι μια δωρεάν υπηρεσία και δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στο πόσες δημοσιεύσεις μπορεί να δει ένας χρήστης.

«Το Threads είναι το σημείο όπου οι κοινότητες συγκεντρώνονται για να συζητήσουν τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα μέχρι αυτά που θα είναι μοντέρνα αύριο», λέει η περιγραφή στο App Store.

Ως εφαρμογή Meta, το Threads θα αποθηκεύσει επίσης δεδομένα στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων τοποθεσίας, των αγορών και του ιστορικού περιήγησης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Η δανέζικη εταιρεία Maersk LLC ρευστοποιεί τη θυγατρική της στη Ρωσία

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα