ΑΘΗΝΑ
08:23
|
03.05.2024
Αυτοί ξέρουν!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι εκλογές τελείωσαν αλλά τα πανηγύρια έρχονται. Ουχί και για κανέναν λόγο δεν θα αφήσουν τα ΜΜΕ το δράμα της Κουμουνδούρου να τελειώσει με μια βουτιά στο Σούνιο. Νέος πρωταγωνιστής, αν και όχι νέος, έρχεται στο προσκήνιο ο κ. Καμμένος. Ναι καλά θυμάστε, ο πρώην πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα προ 8ετίας σχεδόν.

Ο κ. Καμμένος βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και τα είπε όλα… Κρατούσε, όπως φαίνεται, μυστικά και ντοκουμέντα και ήρθε η ώρα να τα πει στον λαό. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο κ. Τσίπρας πιάστηκε στη φάκα, σαν ποντικάκι, με τη Συμφωνία των Πρεσπών να είναι το τυράκι, χαρίζοντάς του, εάν το λύσει, το Νόμπελ Ειρήνης. Φυσικά, ο ίδιος τόνισε και μάλλον του ξέφυγε, ότι «Εμείς είχαμε κάνει το 2014 μια συμφωνία, σύμφωνα με την οποία δεν θα άνοιγε η κυβέρνηση το θέμα των Σκοπίων». Έκαναν δηλαδή συμφωνία με τα Σκόπια χωρίς να συζητηθεί το όνομα; Τέλος πάντων, προχωράμε.

Το πηγαδάκι των 3 σε σκηνοθεσία Πάνου Καμμένου

Έχουμε και λέμε: Έτος 2015, τρεις άνδρες (Τσίπρας, Καμμένος, Βαρουφάκης), στον 24ο όροφο ενός ξενοδοχείου μιλούν μετά το δημοψήφισμα και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων (που κατέληξε στη συμφωνία για το 3ο μνημόνιο και διήρκησε περίπου 17 ώρες).

Τσίπρας: Πάνο ανέβα πάνω, θέλω να μιλήσουμε.

Καμμένος: Μπαίνω ασανσέρ και έρχομαι Αλέξη.

Βαρουφάκης: Παιδιά ακούστε. Μίλησα με τον Σόιμπλε και συμφωνήσαμε να βγει η Ελλάδα από την Ε.Ε.. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Καμμένος (εν εξάλλω καταστάσει): Τι λες ρε Γιάνη; Πας καλά; Παίρνω τώρα τηλέφωνο τον Μπαράκ. Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει.

-(Μιλάει ο Καμμένος με τον Μπαράκ)

Μπαράκ (στην άλλη γραμμή): Ρε Πάνο τι λες τώρα; Μη με τρελαίνεις βραδιάτικα. Κλείσε να πάρω τηλέφωνο τον Ολάντ. Ρε τι έπαθα στα καλά καθούμενα, την ώρα που έβλεπα ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ για την Ακρόπολη.

Μπαράκ: Ρε Ολάντ τι θα κάνουμε με τα βλαμμένα στην Ελλάδα;

Ολάντ: Να πάρουν το μνημόνιο και τέλος. Και πολύ ασχοληθήκαμε.

Τσίπρας: Ωχ με παίρνει τηλέφωνο ο δικός σου, Πάνο.

Μπαράκ: Άκου Άλεξ, πάρε τώρα το 3ο μνημόνιο, που θες να βγεις και από την Ε.Ε. και μη λες πολλά.

Τσίπρας: Οκ φρεντ.

-Τέλος σκηνής-

Βέβαια δεν ξέρουμε αν και ποτέ θα έπαιρνε το Νόμπελ Ειρήνης ο Τσίπρας, το Όσκαρ όμως σεναρίου πάει αδιαμφισβήτητα στον Καμμένο!

Και μην τα πολυλογούμε έτσι μπήκαμε στο 3ο μνημόνιο, έτσι έγινε η Συμφωνία των Πρεσπών, έτσι θύμωσε ο κ. Καμμένος με τον κ. Τσίπρα και κάπου εδώ καταλήγουμε στο ξέπλυμα του πρώην εταίρου στον Τσίπρα.

Γιατί;

Γιατί αυτοί ξέρουν:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα