ΑΘΗΝΑ
04:00
|
02.05.2024
Σκληρή κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση για τις «προσωρινές» λύσεις της κυβέρνησης στον τομέα της δημόσιας υγείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Κως, Χαλκιδική, Νέα Μάκρη, Θάσος, Περιστέρι, Εύβοια, Λέσβος. Κάθε μέρα, σε όλη τη χώρα συνάνθρωποι μας χάνουν τη ζωή τους αβοήθητοι περιμένοντας ένα ασθενοφόρο», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μ’ αφορμή τις καταγγελίες για τον θάνατο δύο ακόμα ανθρώπων εν αναμονή των υπηρεσιών του υποστελεχωμένου ΕΚΑΒ.

«Δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Πρόκειται για το αποτέλεσμα εγκληματικών επιλογών και παραλείψεων της κυβέρνησης της ΝΔ στη Υγεία», συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον απόηχο της ΠΝΠ για στελέχωση του ΕΚΑΒ με προσωπικό από την Πυροσβεστική, τον Στρατό ή την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είναι ντροπή για ένα πολιτισμένο κράτος εν έτει 2023 να πεθαίνουν άνθρωποι στις καρότσες αυτοκινήτων επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμα ασθενοφόρα να τους μεταφέρουν έγκαιρα σε ένα νοσοκομείο. Το μόνο που έχει να κάνει σήμερα ο κ. Μητσοτάκης στις προγραμματικές του δηλώσεις είναι να ανακοινώσει όλες τις προσλήψεις και την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέσων που χρειάζεται άμεσα το ΕΚΑΒ. Τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει:

Να ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης όλες τις προσλήψεις και την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέσων που χρειάζεται άμεσα το ΕΚΑΒ-Τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα