ΑΘΗΝΑ
07:04
|
04.05.2024
Το εν λόγω αμάξι φέρεται να έπεσε πάνω στο σχολείο κατά τις 10 το πρωί, με την αστυνομία να αναφέρει, ότι υπάρχουν αρκετά θύματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και Πυροσβεστική όταν αυτοκίνητο μάρκας Land Rover έπεσε πάνω σε κτήριο δημοτικού σχολείου στο Γουίμπλεντον του Λονδίνου, με την αστυνομία να τονίζει, ότι το γεγονός συνέβη γύρω στις 10 το πρωί.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στο The Study Preparatory School στην Camp Road, ένα σχολείο για κορίτσια ηλικίας 4 έως 11 ετών.

Η Αστυνομία δήλωσε «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα. Αναμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τραυματισμούς. Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη». Ενώ μαζί τους βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου με πυροσβεστικά οχήματα και οχήματα διάσωσης.

Ο βουλευτής του Wimbledon, Χάμοντ, δήλωσε «Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Υπάρχουν πολλά θύματα, δεν είμαι σίγουρος πόσα». Ενώ, περιέγραψε την τοποθεσία ως «πραγματικά αρκετά απομακρυσμένη», προσθέτοντας ότι βρίσκεται περίπου ένα μίλι από το χωριό Wimbledon.

Image of ambulances outside The Study Preparatory School in Camp Road
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα