ΑΘΗΝΑ
15:50
|
05.07.2024
Τέλος στα σενάρια περί ένταξης του κ. Λοβέροδου στη ΝΔ έβαλε ο κ. Μαρινάκης. #Ζητείται_Κόμμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Ανδρέα Λοβέρδο να εντάσσεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο έμψυχο δυναμικό των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έβαλε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το κατά πόσον η Νέα Δημοκρατία συζητά με τον αποχωρήσαντα από το ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως «αυτή η συζήτηση δεν μας αφορά, δεν έχει καμία σχέση με εμάς».

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

«Η κυβέρνηση σέβεται πλήρως το σύνολο των δικαιωμάτων των πολιτών, οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού ισχύουν στο ακέραιο, σε ό,τι αφορά στον χρόνο εκδήλωσης των συγκεκριμένων πρωτοβουλιών θα ενημερωθείτε από τους αρμοδίους την κατάλληλη στιγμή» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Φρέντυ Μπελέρη

Ο Παύλος Μαρινάκης διεμήνυσε προς την ηγεσία της Αλβανίας πως η συνέχιση της κράτησης του εκλεγμένου Δημάρχου της Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρη, δεν επιβεβαιώνει πως τα Τίρανα σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το ευρωπαϊκό πλαίσιο και επανέλαβε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες ότι η διευθέτηση ή μη του συγκεκριμένου ζητήματος αποτελεί για την Ελλάδα κριτήριο για την αξιολόγηση της ενταξιακής προοπτικής της Αλβανίας.

Απόφαση ΣτΕ για για τα διευθυντικά στελέχη του e-ΕΦΚΑ

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση του ΣτΕ για τα διευθυντικά στελέχη του e-ΕΦΚΑ, ο κ. Μαρινάκης επέμεινε πως το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε συνταγματικό το νόμο, σημείωσε πως θα εκδοθεί νέα κανονιστική πράξη για τα κριτήρια επιλογής των διευθυντικών στελεχών και υπογράμμισε ότι ο στόχος της κυβέρνησης παραμένει η έκδοση των συντάξεων σε 60 ημέρες, «δεν κάνουμε βήμα πίσω πάντα σεβόμενοι τις συστάσεις του ΣτΕ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκη Κεραμέως: «Fake news» η εξαήμερη εργασία

Καθαιρέθηκε από δήμαρχος Χειμάρρας ο Φρέντι Μπελέρης

Ο Λούλα φοβάται… μη γίνει Μπάιντεν

Φον ντερ Λάιεν: Απάντηση μετά από 2 μήνες στην επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα