ΑΘΗΝΑ
12:37
|
17.05.2024
Η έδρα συμφώνησε με την πρόταση της εισαγγελέως και έκρινε ενόχους επτά εκ των 12 κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία και πέντε ακόμα για συνέργεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ενοχή και των δώδεκα κατηγορούμενων οπαδών του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που συγκλόνισε το πανελλήνιο τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022.αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η έδρα συμφώνησε με την πρόταση της εισαγγελέως και έκρινε ενόχους όλους τους κατηγορούμενους -ανάλογα με τον βαθμό συμμετοχή τους. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο κήρυξε ένοχους επτά εκ των 12 κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία και πέντε ακόμα για συνέργεια.

Όσον αφορά τον τραυματισμό ενός από τους φίλους του Άλκη, το δικαστήριο κήρυξε ένοχους πέντε εκ των κατηγορούμενων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επτά για συνέργεια, ενώ για τον τραυματισμό του δεύτερου φίλου του Άλκη, κήρυξε ένοχο έναν από τους 12 κατηγορουμένους και τους υπόλοιπους για συνέργεια.

Στη συνέχεια της δίκης θα λάβουν τον λόγο οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, προκειμένου να αιτηθούν την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέσσερις νεκροί από ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν το Τέξας

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον γυναικοκτόνο

Μαζική δηλητηρίαση μαθητών που κατανάλωσαν σχολικά γεύματα στη Λαμία

«Οι αζήτητοι»: Ένα διαχρονικό ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο της Λέρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα