ΑΘΗΝΑ
03:19
|
04.05.2024
Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα αεροσκάφος συνετρίβη πάνω από ένα χωράφι στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί του Σαββάτου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα αεροσκάφος συνετρίβη πάνω από ένα χωράφι στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί του Σαββάτου πριν τυλιχτεί στις φλόγες, αναφέρει το Associated Press.

Το αεροπλάνο τυλίχθηκε στη φωτιά μαζί με περίπου ένα στρέμμα βλάστησης όταν έφτασαν οι αρχές. Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά σε αεροδρόμιο στην πόλη Murrieta της Καλιφόρνια, στη νοτιοδυτική κομητεία Riverside, που βρίσκεται μεταξύ του Λος Άντζελες και του Σαν Ντιέγκο.

Η πτήση είχε αρχικά αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Χάρι Ριντ στο Λας Βέγκας προτού συντριβεί στο χωράφι, ανέφερε το KTLA. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας, το αεροπλάνο ήταν ένα business jet Cessna C550.

Οι έξι επιβαίνοντες του αεροσκάφους διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο λίγο αφότου οι αρχές βρήκαν το φλεγόμενο αεροπλάνο μετά τις 4:15 π.μ., σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της κομητείας Ρίβερσαϊντ. Οι ταυτότητες των νεκρών στο δυστύχημα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών και η FAA ερευνούν το δυστύχημα.

Η συντριβή το πρωί του Σαββάτου σηματοδότησε το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα κοντά στο αεροδρόμιο French Valley στην κομητεία Riverside. Ένας άνδρας σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν όταν ένα αεροπλάνο χτύπησε την πλευρά ενός κτιρίου δίπλα στο αεροδρόμιο την Τρίτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα