ΑΘΗΝΑ
13:44
|
27.04.2024
Η απόφαση των ΗΠΑ να παράσχουν στο καθεστώς του Κιέβου πυρομαχικά διασποράς αποτελεί παράδειγμα επιθετικής πολιτικής, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να παράσχουν στο καθεστώς του Κιέβου πυρομαχικά διασποράς αποτελεί παράδειγμα επιθετικής πολιτικής με στόχο την εξάλειψη της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε δήλωση το Σάββατο, μεταδίδει το TASS.

«Η απόφαση της κυβέρνησης [του Προέδρου των ΗΠΑ] Τζο Μπάιντεν να παράσχει στο καθεστώς του Κιέβου πυρομαχικά διασποράς είναι μια ακόμη κραυγαλέα εκδήλωση της επιθετικής αντιρωσικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρατείνει τη σύγκρουση στην Ουκρανία όσο το δυνατόν περισσότερο και να διεξάγει τον πόλεμο μέχρι τον «τελευταίο Ουκρανό»», είπε η Ζαχάροβα.

Η διπλωμάτης επεσήμανε ότι στέλνοντας πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία, η Ουάσιγκτον «θα γίνει στην πραγματικότητα συνεργός στον κορεσμό του εδάφους με νάρκες και θα μοιραστεί πλήρως την ευθύνη για τα θύματα που θα προκληθούν από εκρήξεις, συμπεριλαμβανομένων παιδιών από τη Ρωσία και την Ουκρανία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζεμπαϊτζάν

Ιράν: Ελεύθερο θα αφεθεί το πλήρωμα του ισραηλινών συμφερόντων πλοίου

Δύο δεξαμενόπλοια χτύπησαν οι Χούθι

Η Ισπανία επιβεβαίωσε τα σχέδια αποστολής Patriot στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα