ΑΘΗΝΑ
14:29
|
04.12.2023
Ησυχία... η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει λύσεις για τα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Να τα τιθασεύσει... Σουτ!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θα ξεκινήσω λίγο παράδοξα, με ένα τραγούδι αφιερωμένο στους ταξιδιώτες μας, που τολμούν να θέλουν να πάνε και διακοπές και να βρουν φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Άκου εκεί! Αν θες να πας διακοπές κύριε, θα πληρώσεις τα ακτοπλοϊκά χρυσάφι, αλλιώς πάρε τη «Δημητρούλα» και αν φτάσεις… έφτασες.

Δημητρούλα μου γεια σου, πάρ’τα όλα δικά σου!

Και όχι, δεν είναι κάποιο αστείο το παραπάνω, καθώς ακούστηκε σε τηλεοπτικά πάνελ. Τι ακούστηκε; Ότι δεν μπορούν οι πολίτες να θέλουν να ταξιδεύουν με ασφάλεια και γρήγορα με τα πλοία και να μην πληρώνουν αδρά τα εισιτήρια. Ωστόσο, φταίει ο δημοσιογράφος που το είπε; Ας μη γελιόμαστε δεν φταίει καθόλου, καθώς το θάρρος και το θράσος για να πεις κάτι τέτοιο, κάποιος στο έδωσε!

Ας μην παραπονιόμαστε, καθώς η κυβέρνηση σκέφτεται… τώρα που μιλάμε, τις λύσεις που πρέπει να βρει για να αντιμετωπίσει τα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Τι και αν βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, τι και αν ένα μεγάλο ποσοστό έχει ήδη πάει διακοπές, άρα πλήρωσε το χρυσό εισιτήριο, τι και αν το υπόλοιπο ποσοστό έχει ήδη κλείσει τα εισιτήριά του για να πάει διακοπές. Ώπα μπάστα, περιμένετε! Η κυβέρνηση ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να βρει ΛΥΣΕΙΣ!

Εγώ πάντως, κάπως έτσι φαντάζομαι την κυβέρνηση να σκέφτεται τις λύσεις καλοκαιριάτικα-

Και για το τυπικό, να σας ενημερώσω, ότι η κυβέρνηση απομακρύνεται στις λύσεις του τύπου φορολόγησης υπερκερδών ή επιβολής πλαφόν, αλλά προσανατολίζεται στην κατεύθυνση της αξιοποίησης όλων των εργαλείων που προσφέρει το δίκαιο του ανταγωνισμού μέσω των σαρωτικών ελέγχων.

Καταλάβαμε όλοι;

via GIPHY

Άντε τώρα, ανεβείτε στη Δημητρούλα!

Maudrie Ship GIF - Maudrie Ship Row GIFs
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για συνενοχή σε εγκλήματα πολέμου εναντίον της Γάζας κατηγορείται η Ολλανδία

Με δυνατό χειροκρότημα το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Βασιλικό

Μεγάλο «τσεκούρι» για τους εργαζομένους του Spotify

Η ακρίβεια παρατείνει το «καλάθι του νοικοκυριού» έως 30 Ιουνίου του 2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα