ΑΘΗΝΑ
13:31
|
04.06.2026
Ίσως υπέστησαν ηλεκτροπληξία, ίσως έπεσαν σε ηλεκτροφόρα καλώδια. Το σίγουρο είναι, ότι κάθε μέρα σκοτώνονται ζώα εξαιτίας του ανθρώπου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θλιβερές εικόνες κατεγράφησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μεσολόγγι, στο δρόμο της Τουρλίδας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το agriniopress.gr, δεκάδες φλαμίνγκο εντοπίστηκαν νεκρά, όπως φαίνεται και σε βίντεο του Νικόλαου Νούλα, τοπικού συνεργάτη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην περιοχή βρισκόταν μεγάλος αριθμός των πανέμορφων φλαμίνγκο και αποτελεί ασφαλώς μεγάλο ερωτηματικό το τι ακριβώς συνέβη. Ως πιθανότερο ενδεχόμενο φαντάζει να υπέστησαν ηλεκτροπληξία, πέφτοντας σε ηλεκτροφόρα καλώδια.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την δεδομένη χρονική συγκυρία εκτελούνται εργασίες ανακατασκευής του δρόμου της Τουρλίδας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η υπογειοποίηση των καλωδίων.

Δείτε τα νεκρά φλαμίνγκο στο Μεσολόγγι:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλβανία: Διαδηλώσεις κατά του τουριστικού σχεδίου των Τζάρεντ Κούσνερ και Ιβάνκα Τραμπ

Ο Βιμ Βέντερς αποσύρει ταινία του 1975 που δείχνει την 13χρονη Ναστάζια Κίνσκι γυμνόστηθη

Στη δημοσιότητα η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα κόκκινα δάνεια – Πώς θα υπολογίζονται οι τόκοι

Υπο έλγχο η φωτιά στη Φιλοθέη, κοντά στο Άλσος Βεΐκου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα