ΑΘΗΝΑ
21:22
|
05.05.2024
Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είναι ο Σπύρος Πέγκας, πρώην αντιδήμαρχος της Πρωτοβουλίας του Γιάννη Μπουτάρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συμπόρευση στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, προχωρούν οι δημοτικές παρατάξεις «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και «Οικολογία – Αλληλεγγύη», με επικεφαλής τους Σπύρο Πέγκα και Μιχάλη Τρεμόπουλο αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από μία σειρά επαφών, υιοθετήθηκε ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Θεσσαλονικέων, καθιστώντας την πόλη πιο φιλική αλλά και πιο «πράσινη» για όλες και όλους.

Επικεφαλής της συνεργασίας των δύο παρατάξεων και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είναι ο Σπύρος Πέγκας, ο οποίος είχε μια πετυχημένη θητεία ως αντιδήμαρχος Τουρισμού επί δημαρχίας Γιάννη Μπουτάρη.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα αναλυτικά προγραμματικά σημεία σύγκλισης, στα οποία κατέληξαν από κοινού οι δύο δημοτικές παρατάξεις.

«Η Θεσσαλονίκη Για Όλους και η Οικολογία – Αλληλεγγύη παραμένουν ανοιχτές σε νέες συμπράξεις και στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγων με κάθε παράταξη που τρέφει πραγματικό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα