ΑΘΗΝΑ
07:11
|
02.05.2024
Άνοιξε διαδικτυακό κατάστημα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, πουλιούνται σετ διακόσμησης για πάρτι με το πορτραίτο του Βραζιλιάνου πρώην προέδρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ακροδεξιός πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου άνοιξε ένα κατάστημα όπου, με ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό, όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να παραγγείλει διαδικτυακά ένα πακέτο γενεθλίων με θέμα τον ίδιο. Ποιος δεν ονειρεύεται ένα πάρτι με καπέλα, διακοσμητικά για τούρτες και ένα πλαστικό πανό που φέρει ένα εορταστικό μήνυμα από τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας;

«Είναι ώρα για πάρτι, σωστά;» είναι το σύνθημα της αφίσας, κάτω από ένα πορτρέτο του χαμογελαστού Μπολσονάρου. Το ακροδεξιό «σετ γεια πάρτι» κοστίζει 149,99 ρεάλ Βραζιλίας, δηλαδή λίγο λιγότερο από 30 ευρώ.

Τα σετ για πάρτι είναι η πιο πρόσφατη προσφορά που παρουσιάζεται από το διαδικτυακό κατάστημα του Μπολσονάρου, το οποίο άνοιξε τον Φεβρουάριο, ένα μήνα αφότου οι οπαδοί του ξεσηκώθηκαν στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας για να διαμαρτυρηθούν για την ήττα του στις περσινές εκλογές.

«Δεν πιστεύουμε να υπάρχει πιο ωραίο θέμα για πάρτι γενεθλίων από αυτό», έγραφε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του μαγαζιού στο Instagram που συνόδευε μια φωτογραφία του γιου του Μπολσονάρου, Εντουάρντο, με ένα κωνικό καπέλο με την εικόνα του πατέρα του.

Μέλη της παράταξης του πρώην προέδρου εξέφρασαν τη χαρά τους για τη μετάβαση του ηγέτη τους από την πολιτική στα εορταστικά καπέλα. «Τα γενέθλια μου είναι τον Φεβρουάριο, αλλά θέλω να κάνω κράτηση για τα δικά μου τώρα», έγραψε ενθουσιώδης οπαδός από την επαρχία του Σάο Πάολο, προπύργιο του στρατοπέδου Μπολσονάρου.

Οι επικριτές του πρώην ηγέτη της Βραζιλίας χλεύασαν το διαδικτυακό εμπόριο ως τον άθλιο και μελαγχολικό επίλογο μιας πολιτικής καριέρα που ελπίζουν να τελειώσει επιτέλους, αφού ο Μπολσονάρου απαγορεύτηκε από το να διεκδικήσει αξιώματα τον περασμένο μήνα λόγω διάδοσης «αποκρουστικών ψεμάτων» κατά τη διάρκεια των σκληρών εκλογών του 2022.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κωνσταντινούπολη: Εκατοντάδες συλλήψεις και χημικά στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά

Κυβερνητική εμπλοκή στην… εμφιλοχώρηση Ινδών μεγιστάνων στην Ακρόπολη

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και πάλι σκόνη από την Αφρική

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα