ΑΘΗΝΑ
10:39
|
28.04.2024
Με ισχυρή αστυνομική δύναμη ο Εισαγγελέας Εφετών Κυκλάδων, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου έβγαλε σήμερα όλες τις παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νερό στο όνομα του εισαγγελέα Εφετών Κυκλάδων, Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, πίνουν από σήμερα αρκετοί από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αγίας Άννας Μυκόνου καθώς με μία του απόφαση, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έγινε ό,τι δεν είχε κάνει ο δήμος και άλλες αρμόδιες αρχές του νησιού για καιρό: Εφάρμοσε το νόμο και απομάκρυνε όλες οι παράνομες εγκαταστάσεις επιχειρηματία στην παραλία της Αγίας Άννας Μυκόνου.

Ο εισαγγελέας Εφετών Κυκλάδων σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1.

Και όχι μόνον αυτό! Αφού απομακρύνθηκαν οι παράνομα τοποθετημένες ξαπλώστρες και απελευθερώθηκε η παραλία, συνελήφθη και ένας εκ των ιδιοκτητών που θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου για να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη κατάληψη αιγιαλού.

Εκεί άλλωστε πριν λίγες μέρες είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από «μπράβους» της περιοχής ένας κάτοικος που παραπονέθηκε για την κατάληψη της παραλίας από τις ξαπλώστρες του «επιχειρηματία».

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού ΣΚΑΙ σε σχετικό ρεπορτάζ είναι αρκούντως διαφωτιστικές για πώς ήταν η παραλία της Αγίας Άννας πριν την δραστηριοποίηση του εισαγγελέα Εφετών Κυκλάδων και πώς έγινε μετά την αποκατάσταση της νομιμότητας…

Οι παράνομες ξαπλώστρες και ομπρέλες είχαν φθάσει κυριολεκτικά στο κύμα…
Ο τόπος καθάρισε από την κακώς εννοούμενη επιχειρηματική εκμετάλλευση και παραδόθηκε ελεύθερος σε κατοίκους και επισκέπτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα