ΑΘΗΝΑ
15:00
|
18.05.2024
Ο εργαζόμενος βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με κοντάρι τσουγκράνας χτύπησαν εργαζόμενο σε beach bar στην Πάργα, διότι ζήτησε τα δεδουλευμένα του, όπως κατήγγειλε το Πρωτοβάθμιο Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Πάργας. Η καταγγελία κοινοποιήθηκε με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

Σημειώνεται ότι ο εργαζόμενος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ, ο εργαζόμενος «έχει αναγγελία πρόσληψης στο “ΕΡΓΑΝΗ” στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παρανόμως με ένα ποσό μέσο τραπέζης (το οποίο δεν συμπίπτει με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι υποχρεωτική) και τα υπόλοιπα “μαύρα”!»

«Οι προσβολές καθημερινές και η μείωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του 20χρονου συναδέλφου μας, μέχρι που ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα.

Ο συνάδελφος μας κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με την μητέρα του συναδέλφου και έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες», καταλήγει η ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι τα στοιχεία τόσο της επιχείρησης όσο και του εργαζόμενου είναι στην διάθεση της ΠΟΕΕΤ και θα χρησιμοποιηθούν μετά από νομικές συμβουλές.

Ο κλάδος του τουρισμού, αν δεν αλλάξει, θα ζήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Κοσμοδρόμιο την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΠΟΕΕΤ,Γιώργος Χότζογλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενταση τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Αύξηση κατά 30% εμπορικών συναλλαγών Ρωσίας-Ισλαμικών χωρών

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα