ΑΘΗΝΑ
22:34
|
06.05.2024
Οι Αλγερινές αρχές συνέλαβαν την Παρασκευή ένα δίκτυο 28 Μαροκινών και 4 Αλγερινών που κανόνιζαν μυστικά ταξίδια μετανάστευσης στην Ισπανία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Εθνική Χωροφυλακή της Αλγερίας συνέλαβε την Παρασκευή ένα δίκτυο 28 Μαροκινών και τεσσάρων Αλγερινών που κανόνιζαν μυστικά ταξίδια μετανάστευσης στην Ισπανία, ανέφερε το Al-Quds Al-Arabi.

Σε ανακοίνωσή της, η Εθνική Χωροφυλακή στο Κυβερνείο του Ουαχράν αποκάλυψε ότι: «Διέλυσε ένα διεθνές εγκληματικό δίκτυο που ειδικευόταν στον σχεδιασμό και την οργάνωση μυστικών ταξιδιών που ξεκινούσαν από το Μαρόκο στην Ισπανία, περνώντας από την Αλγερία».

Η κράτηση αυτού του δικτύου έγινε μετά την εντατικοποίηση των κατασκοπευτικών προσπαθειών σχετικά με το λαθρεμπόριο μεταναστών στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τη δήλωση, το δίκτυο περιλαμβάνει 32 άτομα, μεταξύ των οποίων 28 Μαροκινοί και τέσσερις Αλγερινοί. Η Χωροφυλακή κατέσχεσε ένα σκάφος, τέσσερα τουριστικά αυτοκίνητα, μεγάλο χρηματικό ποσό αλγερινών, μαροκινών, ευρώ και τουρκικών μετρητών, διαβατήρια και κινητά τηλέφωνα.

Η ομάδα συνέλλεγε άτομα που θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη από ορισμένες περιοχές της χώρας. Στη συνέχεια ετοιμάζονταν να τα περάσουν λαθραία μέσω θαλάσσης.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να καταδικαστούν για διεθνή εμπορία ανθρώπων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και υψηλές ποινές φυλάκισης, που ενδέχεται να φτάσουν τα 20 χρόνια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα