ΑΘΗΝΑ
04:54
|
04.05.2024
Ζητούν τη λήψη κάθε δυνατού μέτρου για την προστασία ανθρώπων και κατάσβεσης των πυρκαγιών. Στηρίζουν το δύσκολο έργο πυρόσβεσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκαλούν τα νέα μέτωπα πύρινης καταστροφής που είναι σε εξέλιξη από νωρίς σήμερα σε Αττική και Κορινθία.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, επικοινωνώντας με πρωτοβουλία του με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ενημερώθηκε για όλα τα πύρινα μέτωπα και την εξέλιξη των επιχειρήσεων σε αυτά.Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρεται πως ζήτησε να υπάρχει «δίαυλος επικοινωνίας» τονίζοντας πως θα δώσει τη στήριξη του σε όσους και όσες επιχειρούν στο πεδίο, συντονίζουν το έργο της κατάσβεσης και υποστηρίζουν τους πολίτες.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινήθηκε η αντιπαράθεση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, να σημειώνει πως «η σκέψη μας είναι κοντά στους κατοίκους στη νοτιοανατολική Αττική, στο Λουτράκι και στα Δερβενοχώρια, που δοκιμάζονται και παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους, καθώς και σε πυροσβέστες και εθελοντές, που δίνουν τη μάχη στα πύρινα μέτωπα».

«Οι δυνάμεις του ΚΚΕ, τα στελέχη του, οι Οργανώσεις του και βουλευτές του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στα πύρινα μέτωπα, δίνοντας τη μάχη στο πλευρό των κατοίκων σε Ανατολική και Δυτική Αττική, στο Λουτράκι, στη Βοιωτία, παντού όπου μαίνονται μεγάλες πυρκαγιές καταστρέφοντας σπίτια, περιουσίες και δασώδεις περιοχές» ανέφερε απόψε σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πρόσθεσε στην ίδια ανακοίνωση ότι πρέπει να γίνει ό,τι χρειάζεται «για να σωθούν ζωές, περιουσίες και φυσικός πλούτος», παρατηρώντας:«Αν και βρισκόμαστε στη μέση σχεδόν της αντιπυρικής περιόδου, η κυβέρνηση εφαρμόζει για μια ακόμα χρονιά τον ίδιο αποτυχημένο και καταστρεπτικό για τα δάση και το περιβάλλον σχεδιασμό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα