ΑΘΗΝΑ
16:40
|
28.04.2024
Τα ηνία παίρνει τελικά (;) και σίγουρα (;) η Πανεπιστημιακή Αστυνομία και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο κ. Μηταράκης (ξανά).
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πάει η έφιππη αστυνομία, πάνε τα γαϊδουράκια, πάει και το όνειρο να γίνουμε Εγγλέζοι. Δυστυχώς, δεν θα κυκλοφορεί κανένα άλογο στους δρόμους της Ελλάδας μας φίλοι μου, αφού ο κ. Μηταράκης και υπουργός Προστασίας του Πολίτη το είπε ξεκάθαρα, βασικά, έκανε αμπεμπαμπλόμ και το είπε, ότι τελικά δεν καταργείται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Τώρα τι έγινε μέσα στο κόμμα της ΝΔ και πήρε πίσω τα λεγόμενά του ο κ. Μηταράκης, δεν μπορώ να σας πω με σαφήνεια, αλλά όλοι θυμόμαστε τον κ. Κικίλια πριν λίγες μέρες, που βγήκε άρον-άρον και δήλωσε «Λέω ευθαρσώς ότι πρέπει να υπάρχει Πανεπιστημιακή Αστυνομία». Επίσης, όλοι θυμόμαστε και τον κ. Κυρανάκη να βγαίνει και να λέει ότι «Εκ του αποτελέσματος… Εμείς θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και με τα σωστά μας και με τα λάθη μας. Προφανώς ο σχεδιασμός και η υλοποίηση, όπως την είδαμε το προηγούμενο διάστημα, δεν ήταν αυτό το οποίο θέλαμε, δεν ήταν αυτό στο οποίο στοχεύαμε. Άρα, μετά και την παρέμβαση του πρωθυπουργού αστυνόμευση θα υπάρξει στα πανεπιστήμια, η ασφάλεια θα επιστρέψει στα πανεπιστήμια, το πώς θα γίνει ακριβώς αυτό, με ποιο Σώμα, με ποιον συνδυασμό Σωμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι κάτι το οποίο φαντάζομαι θα δούμε το επόμενο διάστημα».

Τι έγινε λοιπόν και τα μάζεψε όπως-όπως ο κ. Μηταράκης; Ποιος να του «έβαλε χέρι»; Μια αναμπουμπούλα ωστόσο, μπορούμε να διακρίνουμε ότι έγινε στη ΝΔ περί των λεγομένων του κ. Μηταράκη!

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι το όνειρο του κ. υπουργού δεν θα πραγματοποιηθεί, ο οποίος μάλιστα το είχε ονειρευτεί και το είχε μοιραστεί και μαζί μας πως: Η έφιππη αστυνομία, εφόσον εγκριθεί η δημιουργία της, αναμένεται να λειτουργήσει από τις αρχές του 2024, θα αποτελείται από 6-8 έφιππους αστυνομικούς και θα έχει παρουσία στο τουριστικό κέντρο, ή σε τελετές και υποδοχή επισήμων.

Δεν πειράζει κ. Νότη μας, εμείς να είμαστε καλά και σας ευχόμαστε να αποκτήσετε ένα αλογάκι (;), γαϊδουράκι (;) πολύ γρήγορα!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

Η Μελόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα