ΑΘΗΝΑ
09:42
|
02.05.2024
Για «πετυχημένη επιχείρηση» κάνει λόγο το Τμήμα Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείο Άμυνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περισσότεροι από 2.000 κάτοικοι τεσσάρων κοινοτήτων της περιοχής Κίροφσκι στην χερσόνησο της Κριμαίας, θα απομακρυνθούν από τις εστίες τους, μετά την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα, Τετάρτη, τα ξημερώματα σε στρατιωτική μονάδα εκπαίδευσης της περιοχής.

Όπως ανέφερε, μέσω Telegram, ο κυβερνήτης της Κριμαίας Σεργκέι Αξιόνοφ, η πυρκαγιά ανάγκασε τις αρχές να κλείσουν τον κοντινό αυτοκινητόδρομο της Ταυρίδας.

Στην περιοχή, που βρίσκεται περίπου 100χλμ μακριά από την γέφυρα της Κριμαίας που δέχθηκε τη Δευτέρα τρομοκρατική επίθεση με θαλάσσιο μη επανδρωμένο σκάφος, συνεχίζουν να ακούγονται εκρήξεις, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Από το περιστατικό δεν έχουν αναφερθεί θύματα, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ανακοίνωσαν οι αρχές της Κριμαίας.

Κίεβο: Πετυχημένη επιχείρηση

Παρά την ρωσική ανακοίνωση πως τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ο επικεφαλής του Τμήματος Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, έσπευσε να πανηγυρίσει μια «πετυχημένη επιχείρηση».

«Μια επιτυχημένη επιχείρηση διεξήχθη στην κατεχόμενη Κριμαία. Ο εχθρός κρύβει την έκταση της ζημιάς και τον αριθμό των θυμάτων», έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram, προσθέτοντας ότι η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα «κοινής δράσης» των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας και των υπηρεσιών ασφαλείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Θεσσαλονίκη: Μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη πορεία

Διαδηλώσεις στη Γεωργία λόγω νομοσχεδίου περί «ξένων επιρροών»

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία οκτώ συλληφθέντων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα