ΑΘΗΝΑ
09:47
|
03.05.2024
Το γέλιο είναι υγεία και ο κ. Μητσοτάκης μας το υπενθυμίζει την κατάλληλη στιγμή και με τον καλύτερο τρόπο #not.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ώρα που η Ρόδος ζει στιγμές Αποκάλυψης για πέμπτη συνεχόμενη μέρα, την ώρα που μαίνονται ανεξέλεγκτα ταυτόχρονες πυρκαγιές στο νησί, με αποτέλεσμα τον απεγκλωβισμό κατοίκων και τουριστών από περιοχές, όπου καίγονται ξενοδοχεία και κατοικίες, την ώρα που οι εκκενώσεις πραγματοποιούνται δια θαλάσσης, φέρνοντας στο νου μας στιγμές του 2018, ο κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, μας θυμίζει για ακόμα μια φορά, ότι κέρδισε τις εκλογές με 41% και για αυτό μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι πραγματικά θέλει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κοσμοδρόμιο (@kosmodromio)

Ποιος μπορεί να του πει κάτι, όταν βγαίνει live στην τηλεόραση από την Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας, την 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης και την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών και κάνει δηλώσεις χασκογελώντας, ότι «εκεί στη δυτική Πελοπόννησο μονίμως μας βγάζει δουλίτσα»;

Ποιος μπορεί να του πει κάτι, ότι την ώρα που καίγεται η Ελλάδα, ο κόσμος έχει χάσει τα σπίτια του, τα δάση του, τα ζώα του, φεύγει με μια βαλίτσα στο χέρι και αν (!)… και αν πρόλαβε να πάρει μαζί του αυτή τη βαλίτσα με μια ολόκληρη ζωή μέσα της, αυτός ο άνθρωπος γελάει χωρίς καμία ντροπή;

@radio80s.eu φωτια#πυροσβεστικη ♬ πρωτότυπος ήχος – radio80s

Γελάει με την καρδιά του ο πρωθυπουργός μας που φλέγεται ολόκληρη η Ελλάδα πάνω από 8 ημέρες, γελάει με την καρδιά του, που οι πυροσβέστες έχουν (ή θα έχουν, δεν μας το διευκρινίζει ή κάτι μας κρύβει ή προβλέπει απλώς τα μελλούμενα) μπόλικη δουλίτσα στην Πελοπόννησο, σβήνοντας φωτιές, παίζοντας κορώνα γράμματα τις ζωές τους. Γελάει με την καρδιά του ο πρωθυπουργός μιας χώρας που καταστρέφεται. Που καταστρέφεται και καίγεται!

Κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα, γιατί πολύ απλά, κέρδισε τις εκλογές με 41% και όπως φαίνεται, αυτό το πληρώνουμε πολύ ακριβά.

@panos.raft_ #disaster #greecetiktok #fireingreece #41 ♬ πρωτότυπος ήχος – Δεν υπάρχει σωτηρία

Πάντα γαρ το πυρ επελθόν κρινεί και καταλήψεται. (Όταν έρθει το πυρ, όλα θα τα κρίνει και θα τα κυριεύσει) τάδε έφη ο Ηράκλειτος και κλείνω.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα