ΑΘΗΝΑ
13:13
|
23.05.2024
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε στις 15:51 σε δασική έκταση στην περιοχή Δερβενάκι, του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στις 15:51 σε δασική έκταση στην περιοχή Δερβενάκι, του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.

Διεκόπη, λόγω της φωτιάς, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του 162,5ου χιλιομέτρου, στην γέφυρα «Τσαγρή». Διακόπτονται επίσης προσωρινά τα δρομολόγια της αμαξοστοιχίας στη γραμμή Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό με εντολή της Πυροσβεστικής. Το δρομολόγιο 1337 θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τρία αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται, μέχρι στιγμής, κάποια κατοικημένη περιοχή.

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Μετόχι Επιδαύρου

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στο Μετόχι Επιδαύρου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κάποιον οικισμό μέχρι στιγμής. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, επτά οχήματα ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμαζόνιος: Η ένταση και διάρκεια των ξηρασιών τεστάρουν τις αντοχές του δάσους

Λακωνία: Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση

Ο καιρός σήμερα: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις

Με αφανισμό κινδυνεύουν τα μισά μαγκρόβια δάση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα