ΑΘΗΝΑ
18:11
|
27.04.2024
Ακραίος παραμένει ο κίνδυνος για εκδήλωση και εξάπλωση δασικών πυρκαγιών σε αρκετές περιοχές, προειδοποιεί το meteo.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ηλιοφάνεια με θερμοκρασίες σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και βόρεια. Ακραίος ο κίνδυνος για εκδήλωση και εξάπλωση δασικών πυρκαγιών σε αρκετές περιοχές. Πιο αναλυτικά, για σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 προβλέπεται ηλιοφάνεια. Ακραία θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 37 βαθμούς), 24 έως 41-43 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 25 έως 43-44 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 36-38 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη νότια Κρήτη έως 40), 25 έως 40-42 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 25 έως 39-40 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα στα πελάγη με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 33 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα