ΑΘΗΝΑ
23:09
|
27.04.2024
Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την τεράστια καταστροφή στη Ρόδο ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως θα πάει οικογενειακώς διακοπές στο νησί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αναστολές και επιδόματα που θυμίζουν ημέρες κορονοϊού, προσπαθεί ανεπιτυχώς η κυβέρνηση να «μπαλώσει» τα προβλήματα που δημιουργούνται για τους εργαζόμενους σε πυρόπληκτες περιοχές.

Όπως ανακοίνωσε το πρωί ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο Action24, κατατέθηκε το Σάββατο τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που προβλέπει έκτακτο επίδομα έως 534 ευρώ για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις των οποίων δεν είναι δυνατή η λειτουργία.

«Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν είναι δυνάμενες να λειτουργήσουν όπως πριν, μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως τρεις μήνες, με 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε μια προσπάθεια δε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την τεράστια καταστροφή στο νησί της Ρόδου, ο υπουργός Εργασίας, δήλωσε την πρόθεσή του να πάει οικογενειακώς διακοπές στο νησί.

«Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο και τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δε θα αφήσουμε τη ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στη Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα