ΑΘΗΝΑ
15:54
|
08.05.2024
Για «πράξη διεθνούς τρομοκρατίας» κατηγόρησε το καθεστώς του Κιέβου, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για «πράξη διεθνούς τρομοκρατίας» κατηγόρησε το καθεστώς του Κιέβου, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, αναφερόμενη στην επίθεση με drones γύρω στις 4 τα ξημερώματα, τοπική ώρα, εναντίον στόχων στη Μόσχα.

Ο δήμαρχος της Μόσχας είπε ότι δύο κτίρια χτυπήθηκαν, χωρίς να υπάρξουν σοβαρές ζημιές ή απώλειες, ενώ ΜΜΕ ανέφεραν πως συντρίμμια βρέθηκαν όχι μακριά από κτίρια του υπουργείου Άμυνας, το οποίο ανέφερε μέσω Telegram πως δύο drones αντιμετωπίστηκαν από συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.

Την ίδια ώρα, όπως ανακοινώθηκε, οι ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση με 17 drones και στην Κριμαία αργά χθες τη νύχτα.

Τα 14 από τα μη επανδρωμένα ιπτάμενα αντικείμενα αναχαιτίστηκαν με ηλεκτρονικά μέσα και έπεσαν στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ τρία καταρρίφθηκαν από την αεράμυνα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Κριμαίας Σεργκέι Ακσιόνοφ, κανείς δεν τραυματίστηκε από την επίθεση, ενώ χτυπήθηκε μία αποθήκη πυρομαχικών και μια ιδιωτική κατοικία υπέστη ζημιές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σοβαρός κίνδυνος για την Κύπρο και την Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχείς οι προκλήσεις της Άγκυρας

Ενισχύονται οι οικονομικές σχέσεις Τουρκίας-Κουβέιτ

Γαλλικός στρατός ήδη πολεμά στο Ντονμπάς;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα