ΑΘΗΝΑ
10:36
|
02.05.2024
Ο άτυχος εργαζόμενος κατέρρευσε την στιγμή που άνοιγε την παιδική χαρά στην οδό Περικλέους. Ανήκε σε ευπαθή ομάδα και όλοι το γνώριζαν!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγική κατάληξη είχε 49χρονος εργαζόμενος στο Δήμο Καλλιθέας ο οποίος κατέρρευσε όταν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (23/07) πήγε να ανοίξει παιδική χαρά η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Σπάρτης, διάνυσε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στην παιδική χαρα μέχρι να φτάσει στην δεύτερη είσοδο στην οδό Περικλέους, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, και εκεί κατά την προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ένας δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ.

Ο διασώστης οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έδωσε υπεράνθρωπη μάχη επί περίπου 20 λεπτά εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ και με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, η καρδιά του άτυχου εργαζόμενου του δήμου Καλλιθέας τον είχε εγκαταλείψει. Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς ο αδερφός του 49χρονου.

Ο 49χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, διακομίσθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο άτυχος εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας υπέστη καρδιακή ανακοπή λόγω θερμοπληξίας, και αύριο θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο 49χρονος Μ.Δ., πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, κατά το παρελθόν εργαζόταν ως κηπουρός του δήμου Καλλιθέας. Σε ώρα υπηρεσίας στους κήπους του δήμου Καλλιθέας προσβλήθηκε από μια σοβαρή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του μάτι.

Στη συνέχεια μετατέθηκε στο γκαράζ του δήμου Καλλιθέας ως φύλακας, χώρος απόλυτα ελεγχόμενος και με ιατρείο, με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και με την καρδιά του να είναι γνωστά σε όλους.

Πριν από δύο μήνες, για άγνωστο λόγο και με ποιου εντολή (ερευνάται) παρά τη γνωστή πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του σε όλους στην υπηρεσία, τον απομάκρυναν από το γκαράζ και τον μετέθεσαν στο πάρκο Δαβάκη.

Ο 49χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δηλώσει ότι με τα τόσα προβλήματα υγείας δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του εκεί και του ανατέθηκε να ανοιγοκλείνει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους και μέσα σε αυτή άφησε την τελευταία του πνοή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανάληψη ευθύνης για παρέμβαση σε εκδήλωση με ομιλητή τον Χρυσοχοΐδη

Θεσσαλονίκη: Σπασμένα και ξεριζωμένα δέντρα που είχαν φυτευτεί στη μνήμη των νεκρών των Τεμπών

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Θεσσαλονίκη: Μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη πορεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα