ΑΘΗΝΑ
07:46
|
28.04.2024
Η εξέλιξη σχετίζεται μέσα με τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνουν οι αρμόδιες αρχές σε σχέση με το νέο κύμα καύσωνα που προκαλεί ανατροπές στις λειτουργίες…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναστέλλεται αύριο, Τετάρτη 26 Ιουλίου, η λειτουργία των Υποθηκοφυλακείων όλης της χώρας με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

Η εξέλιξη σχετίζεται μέσα με τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνουν οι αρμόδιες αρχές σε σχέση με το νέο κύμα καύσωνα που προκαλεί ανατροπές στις λειτουργίες δημοσίων υπηρεσιών.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση υπουργείου Δικαιοσύνης επισημαίνεται πως «λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, αναστέλλεται αύριο, Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023, η λειτουργία των έμμισθων υποθηκοφυλακείων της χώρας εξαιρουμένων των παραγραφών και των εγγραπτέων πράξεων για τις οποίες συντρέχει νόμιμη προθεσμία προς εγγραφή».

Στην ίδια ανακοίνωση ο υπουργός Δικαιοσύνης απευθυνόμενος προς τους προϊσταμένους των άμισθων και μη άμισθων υποθηκοφυλακεία της χώρας, συνιστά, «να μεριμνήσουν για την εφαρμογή του σχετικού μέτρου ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και με ενημέρωση του κοινού προς αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα