ΑΘΗΝΑ
13:54
|
07.05.2024
Η επίσκεψη στο εκπαιδευτικό πλοίο Perekop του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εορτασμό της 200ης επετείου από τη Μάχη της λίμνης Μαρακαΐμπο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο επισκέφθηκε, χθες Τρίτη, το εκπαιδευτικό πλοίο Perekop του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού το οποίο βρίσκεται στην Βενεζουέλα, για τον εορτασμό της 200ης επετείου από τη Μάχη της λίμνης Μαρακαΐμπο.

Ο Πρόεδρος Μαδούρο, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας της Βενεζουέλας Βλαντιμίρ Παντρίνο Λόπες, στελέχη του Γενικού Επιτελείου, τους αρχηγούς όλων των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων και τη δήμαρχο του Καράκας Κάρμεν Μελέντεζ, επισκέφτηκαν το πλοίο, όπου κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι της Ρωσίας και της Βενεζουέλας και ακολούθησε ξενάγηση και συνομιλία με τους αξιωματικούς.

Απευθυνόμενος στους Ρώσους δόκιμους, ο Νικολάς Μαδούρο τόνισε ότι «η Βενεζουέλα και η Ρωσία θα είναι πάντα μαζί».

Η ναυμαχία στη λίμνη Μαρακαϊμπο μας διδάσκει «ότι πρέπει να παραμένουμε σε μόνιμη εγρήγορση… πάντα φροντίζοντας τους ανθρώπους και τις θάλασσές μας». «Η Πατρίδα δεν θα χαθεί ποτέ από τα χέρια μας», είπε ο Μαδούρο περιοδεύοντας τις εγκαταστάσεις του ρωσικού πλοίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκλεισε το πέρασμα στην Ράφα – Ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΣ. της Γάζας

Πυρά από Βραζιλία, Βενεζουέλα κατά Ισραήλ για την επιχείρηση στη Ράφα

Συνομιλίες Ουκρανίας-ΗΠΑ για διμερή συμφωνία ασφαλείας

Σι Τζινπίνγκ: Δεν θα ξεχαστούν τα ΝΑΤΟϊκά χτυπήματα στην κινεζική πρεσβεία του Βελιγραδίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα