ΑΘΗΝΑ
12:15
|
04.07.2026
Σε καμία στιγμή δεν κινδύνεψαν κατοικημένες περιοχές από τη φωτιά κοντά στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση πριν από τις 12 το μεσημέρι μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νικήτης, εγγύτερα προς τον δεύτερο οικισμό, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, την ώρα που στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στο κάμπινγκ Μύλος στην περιοχή Κασταμονίτη και έκαψε ελαιόδεντρα από την πάνω μεριά της επαρχιακής οδού.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 37 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μεταξύ των οποίων δύο πυροσβεστικά από τη Βουλγαρία, με 10 άτομα.

Επίσης, από αέρος έκανε ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο. Σε καμία στιγμή δεν κινδύνεψαν κατοικημένες περιοχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα