ΑΘΗΝΑ
03:29
|
07.05.2024
Στο διάστημα αυτό, οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν τις εξόδους της Λεωφόρου Ηρακλείου (έξοδος 9) ή της Λεωφόρου Κηφισίας (έξοδος 11).
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκλεισε από τις 22.00 απόψε, 28 Ιουλίου 2023, ως αύριο, Σάββατο, 29 Ιουλίου, στις 6.00 το πρωί η έξοδος 10 της Αττικής Οδού προς Λεωφόρο Κύμης με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Στο διάστημα αυτό, οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν τις εξόδους της Λεωφόρου Ηρακλείου (έξοδος 9) ή της Λεωφόρου Κηφισίας (έξοδος 11).

Επιπλέον, πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος της Αττικής Οδού, μεταξύ του Κόμβου 8 (Μεταμόρφωσης) και του Κόμβου 12 (Λ. Πεντέλης) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά τις βραδινές ώρες.

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό, στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα