ΑΘΗΝΑ
03:23
|
07.05.2024
Την αδερφή της άτυχης 55χρονης είχαν βρει δολοφονημένη το 2016, ενώ είχε κατηγορηθεί ο γιος της, ο οποίος φυλακίστηκε και σήμερα είναι ελεύθερος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η 55χρονη γυναίκα που βρέθηκε την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 νεκρή στο σπίτι της στην οδό Μπουκαούρη της Πάτρας δέχθηκε θανατηφόρο χτύπημα από βαρύ όργανο στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του hebest.gr ο θάνατος της γυναίκας αποδίδεται για δολοφονία.

Οι πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, δείχνουν έγκλημα σε βάρος της γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα και μάλιστα δολοφονία. Μάλιστα όπως εκτιμούν οι αρχές η γυναίκα έπεσε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης, ένα 24ωρο σχεδόν πριν τον εντοπισμό της.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 55χρονης

Όπως όλα δείχνουν ο θάνατος της 55χρονης που έγινε χθες αντιληπτός οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Πάτρας η Ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Την 55χρονη αναζητούσε φιλικό της πρόσωπο και ειδοποίησε τις αρχές. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρέθηκε ​ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου.

Στο ίδιο σπίτι δολοφονημένη και η αδερφή της 55χρονης το 2016

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε δύο αδερφές στην Πάτρα. Στο ίδιο σπίτι, όπου βρέθηκε χθες δολοφονημένη η 55χρονη, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη-τότε-αδελφή της.

Η 53χρονη αδερφή της είχε χτυπηθεί θανάσιμα στις 19 Ιουλίου του 2016 και είχε καταλήξει στις 27 Ιουλίου του ίδιου έτους, την ίδια ακριβώς ημέρα που φαίνεται πως δολοφονήθηκε και η 55χρονη.

Τότε, σύμφωνα με το tempo24 είχε κατηγορηθεί ο γιoς της 53χρονης και ανιψιός της 55χρονης. Ήταν ο ίδιος που ειδοποίησε ασθενοφόρο και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, ισχυριζόταν πως τη βρήκε τραυματισμένη στο σπίτι τους. Υποστήριζε πως είτε είχε χτυπηθεί από ληστές είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το tempo24.news είχε φυλακιστεί αλλά στη συνέχεια λόγω της μετατροπής του κατηγορητηρίου σε βάρος του, είχε αποφυλακιστεί και σήμερα είναι ελεύθερος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα