ΑΘΗΝΑ
04:01
|
07.06.2026
Ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε στο αεροδρόμιο της Σάμου, στην προσπάθειά του να προσγειωθεί. Σώος ο πιλότος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελικόπτερο έπεσε το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Σάμου, στην προσπάθειά του να προσγειωθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό και ο πιλότος, τουρκικής καταγωγής, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε για προληπτικές εξετάσεις. Σημειώνεται ότι αρχικά υπήρξε η πληροφορία για πέντε επιβαίνοντες, κάτι που διευκρινίστηκε πως δεν ισχύει.

To ελικόπτερο είχε σταματήσει στη Σάμο για ανεφοδιασμό, ερχόταν από την Πάρο και είχε τελικό προορισμό την Τουρκία.

Η πτώση επήλθε την ώρα που το ελικόπτερο προσπάθησε να προσγειωθεί, κάνοντας μια περιστροφή που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει με το μπροστινό μέρος στον διάδρομο και να γυρίσει στα πλάγια, χωρίς όμως να έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Από την πτώση δεν προκλήθηκε πυρκαγιά. Για την ώρα είναι κλειστός ο αεροδιάδρομος μέχρι να απομακρυνθεί από εκεί το ελικόπτερο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Ποινική δίωξη σε υπαλλήλους Πολεοδομιών για χρηματισμό

Στη φυλακή ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα