ΑΘΗΝΑ
14:28
|
27.04.2024
Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός πέθανε την Κυριακή, 30 Ιουλίου, σε ηλικία 70 ετών έπειτα από μάχη έξι χρόνων με τον καρκίνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε χτες, 30 Ιουλίου 2023, σε ηλικία 70 ετών, ο Αμερικανός ηθοποιός και συγγραφέας Πολ Ρούμπενς, (Paul Reubens) μετά από μάχη περίπου έξι ετών με τον καρκίνο.

Ο κωμικός ηθοποιός, που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 27 Αυγούστου του 1952, έγινε διάσημος στον ρόλο του Πι-Γουι Χέρμαν, ενός αλλοπρόσαλλου νεαρού με χαρακτηριστικό γέλιο, που φορούσε συνήθως γκρι κοστούμι και κόκκινο παπιγιόν.

Ο Ρούμπενς εντάχθηκε στο θίασο του Λος Άντζελες The Groundlings τη δεκαετία του 1970 και ξεκίνησε την καριέρα του ως αυτοσχεδιαστικός κωμικός και θεατρικός ηθοποιός.

«Παρακαλώ, δεχθείτε τη συγγνώμη μου επειδή δε δημοσιοποίησα όσα αντιμετώπιζα τα τελευταία έξι χρόνια», αναφέρει μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Προικισμένο και πολυγραφότατο ταλέντο, θα ζει για πάντα στο πάνθεον της κωμωδίας και στις καρδιές μας ως πολύτιμος φίλος και άνθρωπος με αξιοθαύμαστο χαρακτήρα και μεγαλοψυχία», αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα