ΑΘΗΝΑ
12:12
|
28.04.2024
Όλα και όλα! Η Μαρίνα έχει μεγάλη καρδιά! Χωράει και τον πρώην σύζυγο-απερχόμενο περιφερειάρχη και τον επίσημο, νέο υποψήφιο της Ν.Δ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ετοιμοπόλεμη» μπροστά σε κάθε ενδεχόμενο αποδεικνύεται η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής στις επικείμενες περιφερειακές και τοπικές εκλογές του Οκτώβρη, κάθισε, έψαξε και «ξέθαψε» από το πλούσιο φωτογραφικό της αρχείο μία παλιά της φωτογραφία με τον νέο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στις περιφερειακές εκλογές της Αττικής.

Δεν έμεινε όμως μόνο στη φωτογραφία – λάφυρο που προέβαλε αφενός την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά και αφετέρου την γνωριμία της μαζί του (στο φόντο των γνωστών και μάλλον άσβεστων φιλοδοξιών για ρόλο στα κοινά). Φρόντισε ταυτόχρονα να πει και ένα καλό λόγο για τον πρώην σύζυγο που αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά το ατυχές ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, φροντίζοντας να βάλει ως τοποθεσία τον «Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης» που κατά το παρελθόν ήθελε να διεκδικήσει ως υποψήφια δήμαρχος, έκανε την ακόλουθη καλά «ζυγισμένη» ανάρτηση:

«O Giorgos Patoulis ανεξαρτήτως του ότι πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια, ήταν ένας Περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική.

O Nίκος Χαρδαλιάς, είμαι βέβαιη πως θα  αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας.

Θα τον στηρίξουμε όλοι για να το πετύχει».

Τα σχόλια βεβαίως των χρηστών του Facebook ήταν ποικίλα αν και οι πρώτοι έσπευσαν να επισημάνουν τη… «μεγάλη καρδιά» της Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη τόσο σε ό,τι αφορά τον απερχόμενο περιφερειάρχη όσο και στον επίδοξο, νέο υποψήφιο.

Και εάν ρωτάτε για την κατά κάποιο τρόπο… «πέτρα του σκανδάλου», Κατερίνα Στανίση, στο τραγούδι της οποίας ο απερχόμενος περιφερειάρχης μεράκλωσε σε άρχισε τις ζεϊμπεκιές στο Ζάππειο το βράδυ της Παρασκευής που προσχηματικά προκάλεσαν την άρση της υποστήριξης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό του;

Ε, λοιπόν, μάθετε, πως και εκείνη έκανε σχετική ανάρτηση στο  Facebook ξεκαθαρίζοντας πως από την Παρασκευή το βράδυ δεν έχει κλείσει μάτι (τρόπος του λέγειν…) από τη στεναχώρια της!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα