ΑΘΗΝΑ
10:42
|
04.05.2024
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε ληστή τράπεζας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί σήμερα Τρίτη (1/8/2023) στον Κολωνό. Ένας άνδρας τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, αφού τον πυροβόλησε αστυνομικός. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., νωρίτερα σε κατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Ομονοίας, ενεργοποιήθηκε από υπάλληλο της Τράπεζας το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία. Όπως υποστηρίζει, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν εκτός του καταστήματος από κοινού με τον διευθυντή ασφαλείας της τράπεζας, ακολούθησαν πεζοί τον δράστη, ο οποίος βγήκε από το υποκατάστημα, έχοντας αφαιρέσει χρηματικό ποσό, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης. 

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης αποπειράθηκε με αιχμηρό αντικείμενο να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντάς τον. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο κατά την ΕΛ.ΑΣ. διερχόταν από το σημείο και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Πρωινές ώρες σήμερα, σε κατάστημα Τράπεζας στην περιοχή της Ομονοίας, ενεργοποιήθηκε από υπάλληλο της Τράπεζας το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

Αστυνομικός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, έξωθεν του καταστήματος την ώρα της ληστείας και από κοινού με το διευθυντή ασφαλείας της τράπεζας, ακολούθησαν πεζοί το δράστη, ο οποίος εξήλθε του καταστήματος έχοντας αφαιρέσει χρηματικό ποσό, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης. 

Άμεσα κατέφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό, αποπειράθηκε με αιχμηρό αντικείμενο να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη

Από το σημείο διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς για να παραλάβει το δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός. 

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σάμος: Δολοφονία 70χρονου από την κόρη του

Βόλος: Φωτιά το πρωί σε δασική έκταση στο Πήλιο

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Τέξας: Συγκρούσεις μεταξύ πολιτειακής αρχής και διαδηλωτών λόγω Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα