ΑΘΗΝΑ
12:44
|
27.04.2024
Νέο κύμα ζέστης έρχεται τις επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο να ανεβαίνει σταδιακά από σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου φθάνοντας στους 38 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά αναμένεται σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου. Άνεμοι έως 4 μποφόρ στα πελάγη. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με εξαίρεση τα δυτικά.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 20 έως 36, στη Θεσσαλία από 22 έως 38, στην Ήπειρο από 17 έως 33, στη Στερεά από 21 έως 38, στην Πελοπόννησο από 16 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 37, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 21 έως 34 και στην Κρήτη από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Αγώνες για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών και έβαλαν φωτιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα