ΑΘΗΝΑ
11:29
|
01.05.2024
Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου και τρία παιδιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και τρία παιδιά αποφάσισαν να πάρουν ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό και η σύζυγός του, Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό.

Ο 51χρονος Καναδός πρωθυπουργός που παντρεύτηκε με την 48χρονη Σοφί τον Μάιο του 2005, ανέφερε σε μία λιτή ανακοίνωσή του στο Instagram:

«Η Σοφί και εγώ θέλουμε να μοιραστούμε το γεγονός ότι έπειτα από πολλές ουσιαστικές και δύσκολες συζητήσεις, αποφασίσαμε να χωρίσουμε».

Το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι οι δυο τους έχουν ήδη υπογράψει μια νομική συμφωνία.

«Εργάστηκαν για να διασφαλίσουν ότι έχουν γίνει όλα τα νομικά και ηθικά βήματα σε ό,τι αφορά την απόφασή τους να χωρίσουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον», προστίθεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει:

«Παραμένουν μια δεμένη οικογένεια και η Σοφί και ο πρωθυπουργός επικεντρώνονται στην ανατροφή των παιδιών τους σε ένα ασφαλές, στοργικό περιβάλλον. Η οικογένεια θα κάνει μαζί διακοπές, από την επόμενη εβδομάδα».

Αφότου ανέλαβε την πρωθυπουργία, στα τέλη του 2015, ο Τριντό εμφανιζόταν πολύ συχνά με τη Σοφί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε ταξίδια στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο περιορίστηκαν οι κοινές εμφανίσεις τους, αν και τον περασμένο Μάιο εμφανίστηκαν μαζί στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα