ΑΘΗΝΑ
08:57
|
05.05.2024
Σύμφωνα με πηγές, ανακρίνεται ο σύζυγος της άτυχης 58χρονης, ο οποίος είχε δηλώσει τον θάνατό της 4-5 ώρες μετά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στον μυστήριο θάνατο στο Πήλιο μίας 58χρονης τουρίστριας από τη Γερμανία, ο οποίος πλέον αποδίδεται σε ανθρωποκτονία, αν και αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια. Ειδικότερα, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας έριξε φως στην υπόθεση, καθώς έδειξε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα διαμπερές από περίστροφο στη θωρακική χώρα, την καρδιά και στους πνεύμονες.

Υπενθυμίζεται ότι η 58ρονη κατέληξε πριν 11 μέρες, όταν έκανε διακοπές στη Μηλίνα, παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Από την παραλία της Μηλίνας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, που αποδόθηκε αρχικά σε αιφνίδια αίτια.

Όπως προβλέπει η διαδικασία, το πτώμα της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Ωστόσο, η μεταφορά έγινε με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας. Η νεκροτοψία- νεκροτομή προκάλεσε ανατροπή στην υπόθεση, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Ανακρίνεται ο άνδρας της

Όπως αναφέρει ο enikos, αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο πλαίσιο των ερευνών, ανακρίνεται και ο σύζυγος της γυναίκας, έπειτα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Η ιατροδικαστική αναφορά

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε, ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία.

Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9-10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς-(διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο- τρίτο μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου.

Συναφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή». 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Μεξικό: 2 νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές

Κούβα: Συγκέντρωση και διαδήλωση φοιτητών υπέρ της Παλαιστίνης

Πάσχα και Θεολογία της Απελευθέρωσης

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα