ΑΘΗΝΑ
16:48
|
28.04.2024
«Γιατί πέταξε τα υπολείμματα των παιδιών μας;» ρώτησε ένας άτυχος πατέρας, που έχασε τον γιο του στο μοιραίο τρένο εκείνο το βράδυ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών κατέθεσε εξώδικο κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, ζητώντας να ενημερωθούν για την επιχωμάτωση του χώρου που έγινε λίγες ημέρες μετά την τραγωδία.

«Το εξώδικο κατατέθηκε προκειμένου ο κ. Αγοραστός να δώσει απαντήσεις σχετικά με το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος μερικές μέρες μετά το συμβάν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Σωματείου, Γιώργος Ηλιόπουλος.

Παράλληλα, ο δικηγόρος έκανε λόγο για καθυστέρηση των ερευνών και των διώξεων στην υπόθεση, ενώ τόνισε ότι «η έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας αποκαλύπτει οικονομικά εγκλήματα, που έχουν σχέση με τις καθυστερήσεις και επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ενδεχόμενος δόλος για πολλαπλά κακουργήματα».

Την ίδια στιγμή, γονείς των θυμάτων και μέλη του Συλλόγου μιλούν ακόμα και για προσβολή νεκρών. Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Ασλανίδης και Χρήστος Κωνσταντινίδης ανέφεραν πως σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν, το κατηγορητήριο αγγίζει πλέον και διευθύνοντες συμβούλους. 

Ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε τον 27χρονο γιο του, ζήτησε μια απάντηση από τον περιφερειάρχη: «Γιατί πέταξε τα υπολείμματα των παιδιών μας; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να το κάνει;» ρώτησε και πρόσθεσε: «Θέλουμε τα υπολείμματα των παιδιών μας να μας υποδείξει πού πήγε και τα πέταξε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

Η Μελόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα