ΑΘΗΝΑ
08:35
|
03.05.2024
«Σκότωσε στο ξύλο το παιδάκι μου» δήλωσε η μάνα της 43χρονης αστυνομικού, τονίζοντας ότι ο σύζυγός της την ζήλευε και την απειλούσε συνεχώς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Σκότωσε στο ξύλο το παιδάκι μου», λέει με φωνή που τρέμει η μητέρα της 43χρονης αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Λάρισα.

Μιλώντας στο protothema.gr, η μητέρα της αστυνομικού αποκάλυψε τον εφιάλτη που φαίνεται ότι ζούσε η κόρη της στα χέρια του 52χρονου συζύγου της. Σε κατάσταση σοκ επαναλαμβανει διαρκώς: «Μας σκότωσε το κορίτσι μας». Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο 52χρονος επιχειρηματίας προκαλούσε συχνά προβλήματα και καβγάδες και έκανε ψυχολογικό «πόλεμο» στην κόρη της σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους τα τελευταία 15 χρόνια.

Γι’ αυτόν τον λόγο η 43χρονη αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο, όμως μόλις το ανακοίνωσε εκείνος της επιτέθηκε άγρια με γροθιές στο πρόσωπο και στην κοιλιά με αποτέλεσμα να της προκαλέσει βαριά τραύματα στο πρόσωπο, το θύμα να έχει σπασμένα πλευρά, ρήξη νεφρού και να υποβληθεί χθες σε χειρουργική επέμβαση.

«Έλεγε συνέχεια σε εκείνον και σε εμένα ότι δεν αντέχει άλλο. “Μαύρισε η ψυχή μου” μου έλεγε συνέχεια, όμως δεν έφευγε, μέχρι που τελικά το πήρε απόφαση. Της έκανε “πόλεμο” για να γίνεται πάντα το δικό του. Την απειλούσε ακόμη και ότι θα της πάρει τα παιδιά αν τον χώριζε. Τη ζήλευε πολύ και η κόρη μου φοβόταν. Περνούσε πολύ δύσκολα μαζί του αλλά έκανε υπομονή για τα παιδιά», αναφέρει η μητέρα της αστυνομικού. «Δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να την αφήσει, όμως αυτός την σκότωσε στο ξύλο», καταλήγει.

Τηλεφωνική επικοινωνία Οικονόμου με την 43χρονη αστυνομικό

Τηλεφωνική επικοινωνία με την αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη Λάρισα, είχε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός μίλησε μαζί της, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου της Λάρισας για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α’.

«Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα