ΑΘΗΝΑ
18:15
|
02.05.2024
Ο αήττητος πρώην πρωταθλητής φέρεται να αρνήθηκε να εμπλακεί σε μια ενδεχόμενη κοκορομαχία των δισεκατομμυριούχων των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, φέρεται να αρνήθηκε να εκπαιδεύσει τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ίλον Μασκ για μια μέσα στο ρινγκ μονομαχία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Μαρκ Ζούκενμπερκ, ανέφερε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ένα άτομο που γνωρίζει την κατάσταση είπε στο TASS πως ο αήττητος (με 29 νίκες και καμία ήττα) Ρώσος μαχητής απέρριψε σχετική πρόταση του Μασκ.

«Ο Μασκ ήθελε ο Χαμπίμπ να τον βοηθήσει να προετοιμαστεί για τον αγώνα εναντίον του Ζούκερμπεργκ. Ωστόσο, ο Χαμπίμπ απέρριψε αυτήν την πρόταση και δεν γνωρίζουμε τους λόγους [της άρνησής του]», είπε η πηγή του πρακτορείου, προσθέτοντας ότι ο γενικός διευθυντής της UFC Eurasia, Αντρέι Γκρομκόφσκι, είχε αναλάβει να το οργανώσει.

Τον περασμένο μήνα, οι New York Times ανέφεραν ότι ο Μασκ και ο Ζούκερμπεργκ ήταν σε συζητήσεις με το UFC για τον αγώνα. Ο πρόεδρος του UFC, Dana White, ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο προτεινόμενος αγώνας μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων θα μπορούσε να γίνει ο πιο κερδοφόρος αγώνας στην ιστορία.

Σε δήλωσή του στο TASS, ο Ρώσος αθλητικός διευθυντής Βλαντιμίρ Κριούνοφ είπε ότι «ο Χαμπίμπ είναι ένας άνθρωπος με τις πεποιθήσεις του» και είναι πολύ σοβαρός σε ό,τι αφορά το άθλημα στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή του. «Θεωρώ ότι η απόφασή του είναι σωστή και προκαλεί μεγάλο σεβασμό προς τον Χαμπίμπ», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρείας Fight Nights Global, Καμίλ Γκατζίεφ, είπε επίσης στο πρακτορείο ότι η απόφαση του Νουρμαγκομέντοφ ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από το MMA και επί του παρόντος δεν προπονεί καν κάποιον κοντά του.

«Για τον Χαμπίμπ, πρέπει να είναι κάτι πολύ σημαντικό [αυτό που θα τον κάνει] να επιστρέψει στο MMA. Και ο αγώνας του Ίλον Μάσκ σίγουρα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία», πρόσθεσε Γκατζίεφ.

Ο Ίλον Μασκ και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο πλουσιότερος και ο 10ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ανταλλάσσουν ατάκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και αρκετές εβδομάδες, μετά την ανακοίνωση και το λανσάριμα του ΜΚΔ Threads της Meta, το οποίο φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το Twitter του Μασκ, το οποίο πλέον μετονομάστηκε σε Χ.

Ενώ πολλοί έχουν ενθουσιαστεί από την προοπτική να δουν τους δύο δισεκατομμυριούχους να μπαίνουν στο ρινγκ, η πιθανότητα να συμβεί πραγματικά ο αγώνας είναι μάλλον μικρή, με τον Ζούκερμπεργκ να δηλώνει την περασμένη βδομάδα ότι δεν είναι βέβαιος πως ο αγώνας θα διοργανωθεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τούρκος αθλητής απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επειδή ύψωσε παλαιστινιακή σημαία

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ως μια διδακτική ιστορία

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα