ΑΘΗΝΑ
12:38
|
04.05.2024
Ο Νίκος Γκάλης, ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών βραβεύτηκε απόψε στο ΟΑΚΑ για την προσφορά του στο άθλημα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν απόψε σε κατάμεστο στάδιο του ΟΑΚΑ κατά την τελετή βράβευσης του Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στο μπάσκετ στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδας-Σλοβενίας.

Με το που εισήλθε στο παρκέ ο σπουδαίος αθλητής, το κοινό τον αποθέωσε με θερμά, παρατεταμένα χειροκροτήματα και ζητωκραυγές σαν ελάχιστο φόρο τιμής για τις χαρές της νίκης αλλά και της άμιλλας σε αμέτρητες αθλητικές αναμετρήσεις.

Ακολούθησε στο cube  του γηπέδου η μετάδοση ενός ειδικού βίντεο αφιερωμένη στον Νίκο Γκάλη με τη φανέλα με το «4» να υψώνεται στον ουρανό, κάνοντας τον βετεράνο μπασκετμπολίστα να δακρύσει και το πλήθος να παραληρεί.

Μετά από αρκετά λεπτά μεγάλης συγκίνησης, ο σπουδαίος αθλητής παρέλαβε το βραβείο για την προσφορά του στο μπάσκετ και κάποια αναμνηστικά από τον πρόεδρο Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, (Ε. Ο. Κ.), Βαγγέλη Λιόλιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βραζιλία: Αυξημένος ο αριθμός των νεκρών λόγω πλημμυρών-Κατέρρευσε φράγμα

Κρήτη: Πρόστιμα και συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ

Γερμανία: Εντοπίστηκε τάφος μισθοφόρου που πολέμησε στην Ουκρανία

Σάμος: Δολοφονία 70χρονου από την κόρη του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα