ΑΘΗΝΑ
08:04
|
27.04.2024
Επιθέσεις drones στην Κριμαία και το Νοβοροσίσκ στη Μαύρη Θάλασσα αναχαίτισαν οι ρωσικές δυνάμεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρωσικά στρατεύματα στο διοικητήριο του προκεχωρημένου Κέντρο Επιχειρήσεων στην Ουκρανία, επιθεώρησε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

«Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην ανάγκη να προκληθεί αποτελεσματική προληπτική ζημιά στον εχθρό κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως αυτό είναι απαραίτητο για την ασφάλεια της ζωής και της υγείας του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού.

Ο Σοϊγκού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη διοίκηση και το στρατιωτικό προσωπικό για την επιτυχημένη επίθεση στην κατεύθυνση Κράσνο-Λιμάνσκι και την κατάληψη σημαντικών θέσεων στο μέτωπο, ενώ επιθεώρησε, όπως αναφέρουν ρωσικά ειδησεογραφικά μέσα, και ένα σουηδικό μαχητικό όχημα πεζικού CV-90 που χρησιμοποιούσαν οι δυνάμεις του Κιέβου και στα χέρια των Ρώσων στρατιωτών.

Μόσχα: Αναχαιτίστηκαν επιθέσεις εναντίον ναυτικής βάσης και της Κριμαίας

Εντωμεταξύ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή, οι ρωσικές δυνάμεις, αναχαίτισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, επιθέσεις με μη επανδρωμένα σκάφη επιφάνειας (USV) και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UVA) εναντίον της ναυτικής βάσης στο Νοβοροσίσκ, στη Μαύρη Θάλασσα, και της χερσονήσου της Κριμαίας.

«Αυτή τη νύκτα οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προσπάθησαν με δύο μη επανδρωμένα σκάφη επιφάνειας να επιτεθούν στη ναυτική βάση του Νοβοροσίσκ, στη νότια Ρωσία», επεσήμανε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στο Telegram.

«Τα μη επανδρωμένα σκάφη επιφάνειας έγιναν αντιληπτά και καταστράφηκαν από πυρά των τακτικών όπλων των ρωσικών πλοίων» που προστατεύουν τη ναυτική βάση, προστίθεται στην ανακοίνωση

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα