ΑΘΗΝΑ
18:38
|
27.04.2024
Πρεσβεύει πως η Καβάλα και οι περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας ανήκουν στη γειτονική χώρα και όχι στην Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έναν 35χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν τις βραδινές ώρες χθες Παρασκευή, οι άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή εθνικών συμβόλων, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και αυτόπτες μάρτυρες, ο 35χρονος Βούλγαρος το βράδυ της Παρασκευής κατευθύνθηκε προς τον λιμενοβραχίονα του επιβατικού λιμένα «Απόστολος Παύλος» και αφού υπέστειλε την ελληνική σημεία που κυμάτιζε, ανέβασε τη σημασία της Βουλγαρίας.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν τις λιμενικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και προσπάθησε να συλλάβουν τον 35χρονο άντρα ο οποίος πρόβαλε αντίσταση, εξύβριζε τους λιμενικούς και φώναζε ότι οι περιοχές αυτές ανήκουν στη Βουλγαρία. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω συλληφθείς είχε απασχολήσει και άλλη μια φορά τις αρχές με ανάλογο περιστατικό καθώς φέρεται να είναι μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης που πρεσβεύει πως η Καβάλα και οι περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας ανήκουν στη γειτονική χώρα και όχι στην Ελλάδα. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα