ΑΘΗΝΑ
14:03
|
02.05.2024
Ρυμούλκησαν το διάτρητο από τις σφαίρες όχημα των θυμάτων μέσα στην πόλη, χωρίς να απομακρύνουν τις σορούς των νεκρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις ακόμα Παλαιστίνιους σκότωσαν, σήμερα, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες έβαλαν με περισσότερες από 100 σφαίρες, εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Σε μια πρωτοφανή, δε, επίδειξη βαρβαρότητας, οι ισραηλινοί στρατιώτες ρυμούλκησαν το διάτρητο από τις σφαίρες όχημα των θυμάτων μέσα στην πόλη χωρίς να απομακρύνουν τις σορούς των νεκρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού, οι τρεις Παλαιστίνιοι από τον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, μεταξύ των οποίων και 26χρονος Ναΐφ Αμπού Τσουίκ τον οποίο ο ισραηλινός στρατός θεωρεί ηγετικό στέλεχος της αντίστασης, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα «ενώ βρισκόταν καθ οδόν για να πραγματοποιήσει επίθεση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του στρατού.

Ο Χαζέμ Κασέμ, εκπρόσωπος της Χαμάς στη Γάζα, δήλωσε ότι οι τρεις νέοι θάνατοι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. «Ο εχθρός, ο οποίος δολοφόνησε τρεις από τους ανθρώπους του λαού μας, θα πληρώσει το τίμημα των εγκλημάτων του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ισραηλινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκε 24 ώρες μετά την επίθεση που σημειώθηκε στο Τελ Αβίβ , κατά την οποία ένας νεαρός Παλαιστίνιος από την Τζενίν άνοιξε πυρ κατά ισραηλινών πολιτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

ΣΕΤΕΠΕ : Το Δώρο Πάσχα δεν έχει καταργηθεί

Νοσοκομείο «Έλενα»: Κακοποιητική μεταχείριση θύματος βιασμού από την ΕΛ.ΑΣ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα