ΑΘΗΝΑ
20:10
|
02.05.2024
Χτυπήθηκε και σχολείο στην περιοχή αναφέρουν οι αρχές της Χερσώνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η γέφυρα Τσόνγκαρστην περιοχή της Χερσώνας επλήγη σήμερα, από τις δυνάμεις του Κιέβου μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον αναπληρωτή κυβερνήτη της περιοχής.

«Οι τρομοκράτες του Κιέβου βομβάρδισαν τη γέφυρα και τον οικισμό με ΝΑΤΟϊκά βλήματα Storm Shadow, χτυπώντας μεταξύ άλλων και το σχολείο του οικισμού», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram. Ο Βλαντίμιρ Σάλντο.

Λόγω της επίθεσης, ανεστάλη προσωρινά η λειτουργία στο σημείο διέλευσης Ντζανκόι, ανέφεραν οι αρχές της Κριμαίας και η κίνηση εξετράπη σε άλλα σημεία.

Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, οι εγκαταστάσεις υποδομής μεταφορών και οι εταιρείες μεταφορών στην περιοχή συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά. Η κυκλοφορία κατά μήκος της γέφυρας της Κριμαίας και η λειτουργία της ακτοπλοϊκής διέλευσης του Κερτς δεν επηρεάστηκαν.

Η Ουκρανία είχε πλήξει ξανά την ίδια γέφυρα, που αποτελεί ένα από τα ελάχιστα σημεία διέλευσης μεταξύ της Κριμαίας και της ηπειρωτικής Ουκρανίας, τον περασμένο Ιούνιο.

Όπως έγινε γνωστό, ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν ακόμα μία γέφυρα, χωρίς στρατιωτική σημασία, στην περιοχή Τόνκι στη βορειοανατολική ακτή της Κριμαίας, και ένας άμαχος οδηγός τραυματίστηκε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Βούλα: Μια νεκρή και ένας τραυματίας από παράσυρση με μηχανή

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα