ΑΘΗΝΑ
04:14
|
02.05.2024
Η ανοικτή συνέλευση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου γίνεται λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πρώτη της ανοικτή, δημόσια συνάντηση πραγματοποιεί αύριο, 8 Αυγούστου, στις 19.30 το απόγευμα, το ροδίτικο Δίκτυο Πολιτών ΟΜΠΡΕΛΑ για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου και των παραλιών της Ρόδου.

Η ανοικτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες της Ρόδου σχετικά με τους στόχους και τις δράσεις τού.

Όσοι παραβρεθούν στην ανοικτή συζήτηση θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ή και να μοιραστούν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για ενεργό συμμετοχή στις επόμενες δράσεις. Επίσης, θα αποφασιστούν από κοινού τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας για την προάσπιση του δημόσιου χώρου.

Η ανοικτή συνέλευση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου γίνεται λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί αλλά έπειτα από τις πρώτες κινήσεις και πρωτοβουλίες του Δικτύου Πολιτών ΟΜΠΡΕΛΑ για την ανάδειξη των αυθαιρεσιών κακώς εννοουμένων επιχειρηματιών σε παραλίες του νησιού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα