ΑΘΗΝΑ
03:37
|
06.05.2024
Ο 17χρονος Παλαιστίνιος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή μετά το θανάσιμο τραυματισμό από πυρά Εβραίου εποίκου από τον εποικισμό Όφρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 Τη μάχη για τη ζωή έχασε σήμερα ένας Παλαιστίνιος έφηβος, μόλις 17 ετών, που είχε τραυματιστεί στο στήθος από πυρά Εβραίου εποίκου κοντά στην πόλη Σιλουάντ, που βρίσκεται ανατολικά της Ραμάλας στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη πριν λίγες μέρες.

Το αγόρι ονομάζεται Ραμζί Φάθι Χάμιντ και πυροβολήθηκε από τον έποικο εν ψυχρώ ενώ βρισκόταν μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο κοντά στον εβραϊκό εποικισμό Όφρα.

Οι γιατροί νοσοκομείου της Ραμάλας παρέλαβαν τον έφηβο με σοβαρά τραύματα στο στήθος και στην κοιλιά, που προκάλεσαν δύο από τις σφαίρες του όπλου του έποικου.  Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον σώσουν καθώς ο έφηβος εξέπνευσε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων, Wafa,  ο δράστης που παραμένει (εννοείται…) ασύλληπτος ήταν σεκιουριτάς στον παράνομο εβραϊκό εποικισμό Όφρα, που βρίσκεται στη βόρεια Δυτική Όχθη, κοντά στον κεντρικό δρόμο μεταξύ Ιερουσαλήμ και Ναμπλούς και υπάγεται στη δικαιοδοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Mateh Binyamin.

Στον εποικισμό ζουν πάνω από 3.000 έποικοι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα