ΑΘΗΝΑ
23:01
|
04.05.2024
Εννέα άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί και δύο αγνοούνται μετά την πυρκαγιά στην Αλσατία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντεκα άνθρωποι πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε παραθεριστική κατοικία για άτομα με ειδικές ανάγκες στη βορειοανατολική Γαλλία .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πυροσβέστες έχουν ήδη εντοπίσει εννέα πτώματα στο κατεστραμμένο κτίριο – έναν μετασκευασμένο αχυρώνα – ενώ ελάχιστες είναι οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί οι δύο αγνοούμενοι.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές δήλωσαν ότι η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 06:30 τοπική ώρα στο κτίριο που βρίσκεται στην κωμόπολη Βίνζεναιμ, κοντά στην πόλη Κολμάρ στην Αλσατία, και ήταν «πολύ βίαιη», αλλά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από 76 πυροσβέστες.

17 άτομα που βρίσκονταν στο ισόγειο την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά κατάφεραν να διαφύγουν από το φλεγόμενο κτίριο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοί που έχασαν τη ζωή τους παγιδεύτηκαν στον πρώτο όροφο καθώς η φωτιά εξαπλώθηκε ταχύτατα. Οι σοροί, που εντοπίστηκαν από drone, δεν έχουν ακόμα ανακτηθεί καθώς οι πυροσβέστες δεν έχουν πρόσβαση στο σημείο.

Τα συλλυπητήριά του για την τραγωδία εξέφρασε μέσω Twitter ο Γάλλος πρόεδρος Εμμάνουελ Μακρόν, ενώ στο σημείο της τραγωδίας αναμένεται να φτάσει η πρωθυπουργούς Ελίζαμπεθ Μπορν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα