ΑΘΗΝΑ
09:49
|
03.05.2024
Ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη φέρεται να μην έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, αλλά εκτιμάται πως βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώ ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη φέρεται να μην έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, στον εισαγγελέα μεταφέρθηκαν σήμερα 94 από τους 104 συνολικά συλληφθέντες για τα επεισόδια που προκάλεσαν Κροάτες χούλιγκαν – μαζί με Έλληνες συνεργούς τους – το βράδυ της Δευτέρας 7/8 έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων, με τρία λεωφορεία προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Έξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν αρκετοί αντιφασίστες οπαδοί της ΑΕΚ. Αποδοκιμάστηκαν από τους παρευρισκόμενους που τους φώναζαν «δολοφόνους» και «φασίστες».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ογκώδης δικογραφία που διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς περιλαμβάνει κακουργηματικές κατηγορίες, με βασικότερη αυτή της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, και δεν θεωρείται πιθανό να απαγγελθούν, αυτή τη στιγμή, κατηγορίες για ανθρωποκτονία αφού δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης. Προς το παρόν οι προσαχθέντες δεν… μιλούν εν αναμονή κάποιου μεταφραστή, σύμφωνα με πληροφορίες του Κοσμοδρομίου.

Την ίδια ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν, ο δράστης της δολοφονίας, παρότι δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, εκτιμάται, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ότι είναι κάποιος εκ των συλληφθέντων και συνεχίζονται οι εργαστηριακές εξετάσεις σε DNA και άλλα στοιχεία για να εντοπιστεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα